TF Beauty Salon - шаблон joomla Видео

Orthomoleculaire Geneeskunde

Mijn praktijk is een orthomoleculaire praktijk. Het klinkt misschien wat ingewikkeld, maar niets is minder waar. Het betekent letterlijk de “juiste moleculen” ofwel de juiste voedingsstoffen. Wat juist is voor iemand, is natuurlijk heel persoonlijk. Tijdens mijn consult besteed ik aandacht  aan de totale mens. Dat betekent dat ik niet alleen uitvoerig kijk naar alle lichamelijke en psychische klachten, maar gaan wij samen ook op zoek naar de oorzaken en duurzame oplossingen . Hierbij kun je denken aan: voedingspatroon, erfelijkheid, geslacht, leeftijd, levensfase (puberteit, zwangerschap, overgang), leefomstandigheden, klachten, gebruik van medicijnen, verslavingen en stressfactoren. Al met al; geen standaard consult maar een individueel gesprek met een persoonlijk advies op maat met onder andere effectieve  voedingsadviezen .
 
Spreekt dit je aan en ben je geinteresseerd neem dan vandaag nog contact op.Het eerste consult is een informatief gesprek en duurt een uur tot anderhalf uur. Met alle verkregen informatie maak ik een persoonlijk behandelplan en gaan we samen het pad bewandelen naar jouw persoonlijk succes.

Life Coaching

Wat is Life Coaching?

 
Een life coach kan je verder helpen bij allerlei problemen en levensvraagstukken. Een life coach zorgt er voor dat je jezelf op je gemak voelt, en dat je daadwerkelijk stappen neemt in de voor jou, goede richting. ??Life coaching kan kortdurend worden gebruikt, bij het aanpakken van een specifiek probleem of levensvraagstuk. ??Er bestaan ook langere trajecten waarbij de life coach een persoonlijke coach  is, die ingeschakeld wordt op de momenten dat jezelf het nodig acht. Doordat de life coach op de hoogte is van jou persoonlijke ervaringen, kan hij je snel en effectief ondersteunen. De lifecoach is hier jouw persoonlijke sparringpartner.
 
Voorbeelden waarbij ik als Life Coach jou of jullie kan begeleiden om helderheid,       
structuur en balans te krijgen:
 
 • Grenzen stellen en bewaken (oa. ter voorkoming van of na een BurnOut)
 • Stress verminderen
 • Vinden van balans voor jezelf, relaties en werk
 • Aanpakken van faalangst
 • Versterken van je zelfvertrouwen
 • Meer in contact komen met je gevoel
 • Zelf weer de “dirigent” worden bij doorgeslagen eigenschappen (bijvoorbeeld pleasen, onzekerheid en controle)
 • Ontwikkelen van talenten
 • Midlifecrisis
 • Bewuster gaan genieten van Hier en Nu
 
Dit zijn slechts voorbeelden. Alles wat je als een aandachtspunt bij jezelf ervaart en anders wilt zien kan een Coachvraag zijn.
 
Het kennismakingsgesprek:
Zoals gezegd, kun je bij mij altijd gratis en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek krijgen. Wanneer je dit graag wilt, neem dan contact met mij op via telefoon of email. Natuurlijk kun je mij ook altijd contacteren, wanneer je vragen hebt of nog meer informatie wilt hebben.
 

Trauma Coaching

Trauma's die onbehandeld blijven leiden in veel gevallen tot ernstige psychische klachten, die weer kunnen leiden tot lichamelijke klachten of andersom.
Traumacoaching is een vorm van therapie die tegenwoordig sterk in de aandacht staat.  Door ons hectische en stressvolle leven, waar er weinig ruimte is voor ontspanning en heling, komt het steeds vaker voor dat mensen trauma's ontwikkelen. Denk hierbij niet alleen aan lichamelijke trauma's door ongelukken of het meemaken van ernstige incidenten, maar vooral ook aan psychische trauma’s. Deze kunnen tevens volgen op lichamelijke trauma’s.
 
Wat gebeurt er in mijn lichaam als ik een heftige gebeurtenjs meemaak?
Tijdens deze gebeurtenissen zetten we ons schrap, houden we onze adem in, bouwen we spanning op en schiet er een stoot adrenaline door ons lichaam heen. Dit is een overlevingsreactie van ons lichaam. Het lichaam maakt zich gereed om te vechten, vluchten, verdedigen, bevriezen, verlammen of dissociëren. Wanneer een gebeurtenissen te heftig is om in één keer te verwerken is er sprake van een trauma. In dat geval blijft een deel van de energie achter in ons lichaam en vormt een beperking of blokkade.  Dit kan de rest van je leven onprettige gevolgen of klachten geven zoals fysieke, mentale en emotionele beperkingen en in het ergste geval zelfs leiden tot een posttraumatische stress-stoornis (PTSS).
 
Wanneer spreek je van een trauma?
Iedereen maakt in zijn of haar leven gebeurtenissen mee, die we niet als fijn ervaren. Dit kan zowel in je kinder- en/of jeugdjaren zijn of in je volwassen jaren. Het woord trauma klinkt erg zwaar, maar het kan iedereen overkomen. Wat de een ervaart als een verschrikkelijk ingrijpende gebeurtenis kan voor de ander nietszeggend zijn.
Een trauma hoeft niet direct gesignaleerd of gevoeld te worden, dat betekent echter niet dat uit een ervaring niet een trauma kan voortvloeien. Gebeurtenissen die zouden kunnen leiden tot een trauma zijn onder andere: een schrikreactie, ruzie, ongeluk, operatie of een sterfgeval ( dit kan zowel van een persoon of van een dier zijn). Soms hebben we helaas ook te maken met een beroving, aanranding of verkrachting. De ernst van een gebeurtenis zegt dus niets over of er wel of niet een trauma kan ontstaan. Dit is per persoon verschillend       
 
Wat is een PTSS en wat zijn de symptomen?
 • Concentratieproblemen en geheugenproblemen
 • Prikkelbaarheid, woedeaanvallen
 • Geen interesse meer hebben in de omgeving
 • Depressieve stemming
 • Slaapproblemen: moeite met inslapen of doorslapen
 • Flashbacks van beelden van de gebeurtenis, die soms onverwacht opduiken
 • Nachtmerries waarin het trauma wordt herbeleefd
 • Schuld- of schaamte gevoel
 • Je schrikt snel
 • Gebruik van medicijnen of andere verdovende middelen
 • zoals alcohol en drugs
 • Vermijding van prikkels die aan het trauma doen denken
 • Het gevoel een beperkte toekomst te hebben
 
HERKEN JIJ JEZELF?
 
Denk je je te herkennen in bovenstaande symptomen en duren deze symptomen langer dan een maand? Dan zou er sprake kunnen zijn van de angststoornis Ptss.
Er is goed nieuws, deze angststoornis kan namelijk erg goed behandeld worden door verschillende soorten therapieen. Hoe sneller je erbij bent, des te beter het resultaat over het algemeen is.
 
Herkenbaar? Bel me voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.
 

Opvoedkundige Coaching

Grijze haren zijn erfelijk, of spreekwoordelijk gezegd: “Ouders krijgen ze van hun kinderen”. Hoe veel je ook van je kind houdt, iedere opvoeder kent momenten waarop hij/zij haar kroost het liefst achter het behang zou willen plakken. Dergelijke gevoelens zijn heel normaal, niets om je voor te schamen en ook geen teken dat je het ouderschap niet aankan.
 
Ook kunnen er (tijdelijke of permanente) omstandigheden zijn waardoor je met de handen in het haar komt te zitten. Bijvoorbeeld doordat je kind leer- of opvoedingsproblemen heeft, of de komst van een (stief)broertje of zusje, samengestelde gezinnen, gedragsproblemen bij kinderen of jongeren, of er komt een echtscheiding of één van de ouders komt te overlijden.
 
Ook binnen het gezin kan de spanning soms behoorlijk hoog oplopen. Dan kan je vaak wel een steuntje in de rug gebruiken. 
 
Vraagt u zich ook weleens af hoe u dit het beste  kunt aanpakken of heeft u behoefte aan wat extra kennis over een bepaalde situatie die in uw leven speelt neem dan vandaag nog contact op .
 
Tijdens ons coachtraject ontwikkelt u effectieve tools om meer grip te krijgen op Uw situatie 
 

Relatie Coach

 

De Relatie Coach

 
Als je erg ongelukkig bent met je relatie of huwelijk, kunnen er gedachten in je opkomen over uit elkaar gaan of scheiding. Die gedachten kunnen erg deprimerend en verwarrend zijn. Je zoekt naar een uitweg, maar weet soms niet meer hoe jullie er samen uit moeten komen. Een relatiecoach kan dan steun bieden.
 
Relatie als leerschool
U kunt ook bij een relatiecoach terecht als u behoefte heeft aan concrete vaardigheden, zoals: hoe te reageren op verwijten? Of hoe om te gaan met normen en vastgeroeste opvattingen, van uzelf, van de ander, van ouders, vrienden? Ook een relatie is een leerschool en de relatie coach kan helderheid brengen. Wie leert hoe je goed kan omgaan met conflicten zal ervaren dat de relatie zich verdiept en aan kracht wint.
De vragen of problemen waar je mee naar een relatiecoach kunt gaan zijn:
 • We ervaren geen intimiteit meer
 • Er zijn veel onopgeloste problemen
 • Het gevoel van bindingsangst
 • Een van de partners is vreemdgegaan
 • We hebben (haast) geen seks meer
 • Onze relatie kenmerkt zich door verveling
 • We hebben het gevoel dat we vervreemd zijn van elkaar
 • Er zijn ruzies en ergernissen
 • Er is gebrek aan waardering
 • De relatie voelt benauwend
 • We hebben kinderproblemen of problemen rond de kinderen?
 • De communicatie loopt slecht of is afwezig
 
Twijfel je of je hulp wilt zoeken? Wil één van beiden liever niet? Ik wil je aanmoedigen om een kennismakingsgesprek af te spreken om je te laten zien hoe ik werk en wat dit voor jullie kan betekenen. Een paar gesprekken kunnen al een positieve investering zijn in jullie relatie.