Opvoedkundige Coaching

Grijze haren zijn erfelijk, of spreekwoordelijk gezegd: “Ouders krijgen ze van hun kinderen”. Hoe veel je ook van je kind houdt, iedere opvoeder kent momenten waarop hij/zij haar kroost het liefst achter het behang zou willen plakken. Dergelijke gevoelens zijn heel normaal, niets om je voor te schamen en ook geen teken dat je het ouderschap niet aankan.

 

Ook kunnen er (tijdelijke of permanente) omstandigheden zijn waardoor je met de handen in het haar komt te zitten. Bijvoorbeeld doordat je kind leer- of opvoedingsproblemen heeft, of de komst van een (stief)broertje of zusje, samengestelde gezinnen, gedragsproblemen bij kinderen of jongeren, of er komt een echtscheiding of één van de ouders komt te overlijden.

 

Ook binnen het gezin kan de spanning soms behoorlijk hoog oplopen. Dan kan je vaak wel een steuntje in de rug gebruiken.

 

Vraagt u zich ook weleens af hoe u dit het beste  kunt aanpakken of heeft u behoefte aan wat extra kennis over een bepaalde situatie die in uw leven speelt neem dan vandaag nog contact op .

 

Tijdens ons coachtraject ontwikkelt u effectieve tools om meer grip te krijgen op Uw situatie