Elke dag probeert men zijn kans te pakken. En het probleem is dan misschien dat we de verkeerde kansen pakken omdat we een pad volgen die we niet willen volgen uit angst. We maken het ons zelf wijs door te zeggen “ik durf geen risico’s te nemen” maar daar gaan we, welke dag nemen we dan verkeerde beslissingen uit angst omdat we onze zekerheid niet willen verliezen. Angst is immers alleen aanwezig als je niet kunt accepteren waar je bang voor bent.. Waarom focus je je niet op het beste dat je kan gebeuren?

Geef je gehechtheden op. Dit is een concept dat voor velen van ons lastig is.

Begrijp is, maar het is niet onmogelijk. Oefening baart kunst… Op het moment dat je afstand neemt van alle dingen (en dat betekent niet dat je er niet meer van mag houden , want van dingen houden en je eraan hechten hebben niets met elkaar te maken – gehechtheid komt uit angst, terwijl liefde, echte liefde, puut is en onbaatzuchtig; waar liefde is kan geen angst zijn en daarom kunnen gehchtheid en liefde niet samen bestaan) zul je je zo vredig voelen, zo tolerant, zo vriendelijk en zo sereen. Je zult in een staat komen waarin je alles zult kunnen begrijpen zonder er moeite voor te doen. Wees niet bang voor de verkeerde keuzes, maak een beslissing vanuit je hart dan zal het altijd wel goed komen.

Ben jij bewust bezig met keuzes maken vanuit je hart? Hoe pak jij het aan en wat zijn voor jou de gevolgen? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring!

Liefs Faiza 

 

Bedenk een vraag die je de lezer wil meegeven of een call to action.

Vragen? Stel ze gerust in de reacties of neem contact met ons op.

Contact